Termék kereső

Szűkítés gyártó szerint
Szűkítés ár szerint
Szín
Alapállapot

MÁRKÁINK

TrueCam A5s

FULL HD 1920x1080p, GPS
Gyártó: TrueCam
Ár:
Ár: 39 900 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül: 31 417 Ft
Áfa összege: 8 483 Ft
Leírás


A TrueCam A5 autós kamera FULL HD 1920x1080p felbontással a hagyományos fedélzeti kamerákkal ellentétben olyan minőségi felvételt készít, amin gond nélkül kivehető az autók rendszáma és az emberek arca, ugyanúgy éjjel mint nappal, s mindez a legnagyobb élesség és részletesség mellett. A kamera egyik óriási előnye az egyszerű felhelyezés, ami a mindennapi használat során nem tartja fel Önt a kamera tartójának autóban való állandó elhelyezésének köszönhetően, a töltőkábellel együtt. Ezzel megkíméljük Önt a kamera mindennapi bonyolult felhelyezésétől, a zavaró kábelbekötésektől és a felvétel szempontjából ideális látószög keresésétől, ami a konkruencia kameráinál megszokott dolognak számít. Ez a fekete doboz rögzít az Ön autója közelében minden veszélyes helyzetet vagy nem megszokott történést, és ezt a nap bármely időszakában. A GPS-nek és a Google Maps-al együttműködő alkalmazásnak köszönhetően pedig utólag részletesen elemezhet minden apróságot a megtett utat illetően. A TrueCam A5 kamerával továbbá gyönyörű felvételeket készíthet az olyan helyekről, amelyeken átutazik, illetve rögzítheti sportautós élményeit is.

Amennyiben minőségi és professzionális autós kamerát keres, ne keresse tovább. A TrueCam A5 autós kamera a hagyományos fedélzeti kamerákkal ellentétben olyan minőségi felvételt készít, amin gond nélkül kivehető az autók rendszáma és az emberek arca, ugyanúgy éjjel, mint nappal, s mindez a legnagyobb élesség és részletesség mellett.
A kamera egyik óriási előnye az egyszerű felhelyezés, ami a mindennapi használat során nem tartja fel Önt. A kamera tartóját és a töltőkábelt állandóan az autóban hagyhatja, a kamera egy egyszerű mozdulattal be- és kivehető.
Ez a fekete doboz rögzít az Ön autója közelében minden veszélyes helyzetet vagy nem megszokott történést, és ezt a nap bármely időszakában. A GPS-nek és a Google Maps-al együttműködő alkalmazásnak köszönhetően pedig utólag részletesen elemezhet minden apróságot a megtett utat illetően. A TrueCam A5 kamerával továbbá gyönyörű felvételeket készíthet az olyan helyekről, amelyeken átutazik, illetve rögzítheti sportautós élményeit is.

 

Specifikációk:

Videó felbontás: FullHD 1080p/30fps és 720p/30fps
130 fokos látószög
5MP kamera
2.7" TFT LCD egy gombbal kikapcsolható
GPS útvonalrögzítés
Radar előrejelzés
G-szenzor
Mozgásérzékelő
Végtelenített felvétel funkció
Éjszakai felvétel
Automatikus bekapcsolás funkció
32GB-ig bővíthető
Csatlakozók: USB 2.0 és HDMI
Kiegészítők: GPS modul/radar detektor, tapadókorongos autós tartó, USB kábel, HDMI kábel, autós töltő, védőtok, szoftver CD

Szín
Szín
  • Fekete
Egység a dobozban: 1

Forgalmazott márkák