Termék kereső

Szűkítés gyártó szerint
Szűkítés ár szerint
Szín
Alapállapot

MÁRKÁINK

TrueCam A5 Pro Wifi

TrueCam A5 Pro WiFi
Továbbfejlesztve beépített WiFi-vel. Most már sokkal erősebb az új chipsetnek köszönhetően!

Megtartottuk az összes nagyszerű tulajdonságát és hozzá adtunk még számos fejlesztést. Az eredmény egy teljesen új fedélzeti kamera az Ön autójának – ez a TrueCam A5 Pro WiFi. Az utakon történő váratlan helyzetek kezelése mindig nehéz. A kameránk segítségével biztonságban érezheti magát. A magas felbontású felvételnek köszönhetően Ön könnyen felismerheti az autók rendszámát és az emberi arcokat a járműve körül. Legyen akár nappal, vagy éjszaka, a részletek maximálisan kivehetőek. Önnek lesz bizonyítéka, bármi történhet.

Hatalmas előnye a kemarának a kezelhetősége, amely egyszerű és intuitív.Csak pattintsa be kamerát a tartóba, nem szükséges minden használatkor fel és leszerelni a szélvédőről! Könnyen kivehető a tartóból, így magával tudja vinni.

A beépített WiFi-t azért építettük a kamerába, hogy könnyebben tudja kezelni a felvételeket. Nem szükséges a kemarát számítógéppel összekapcsolni, vagy az SD kártyát kivenni. Csak le kell tölteni okostelefonjára az alkalmazást és rögtön dolgozhat a videókon.
Gyártó: TrueCam
Ár:
Alapár áfával együtt: 56 900 Ft
Ár: 49 900 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül: 46 291 Ft
Kedvezmény: -7 000 Ft
Áfa összege: 10 609 Ft
Leírás
 • Az Ön utazása Full HD 1080p-ben

  A TrueCam A5 Pro WiFi által rögzített felvételek Full HD minőségben készülnek, ami annyit jelent, hogy képes rögzíteni az olyan apró részleteket is, mint a rendszám, vagy az emberek arca és alakja. Mindezt a legjobb minőségben maximális élesség mellet. Nem számít, hogy éjjel vagy nappal, gyenge vagy jó fényviszonyok között.

   

  Kényelmes WiFi kapcsolat

  Nem kell magával vinnie kábeleket és adaptereket. A név már sugallja, a TrueCam A5 Pro WiFi rendelkezik beépített WiFi-vel. Tudja távolról irányítani, dolgozni a felvételekkel és élőben nézni a kamera képét. Töltse le a FinalCam alkalmazást, ami elérhető Android és iOS rendszerű okostelefonokra és tabletekre.

   

  GPS Modul

  A TrueCam A5 Pro WiFi okos GPS-modullal rendelkezik. A pozíció rögzítésén kívül méri és menti az autó sebességét is. Beállíthatja, hogy a sebsség megjelenítődjön a videófelvételen, vagy csak a GPS logba mentődjön el. Amennyiben nem szeretné, hogy a sebesség látható legyen a felvételen, elég kikapcsolni ezt a funkciót. A rögzített adatokat egy alkalmazásnak köszönhetően utólag bármikor megjelenítheti a Google Maps-on.

   

  Sebességmérő kamera érzékelő

  A kamera egy olyan funkcióval is rendelkezik, ami figyelmezteti Önt a piros lámpán való áthajtást figyelő radarokra és azokra a helyekre, ahol különösen érdemes óvatosnak lenni. Adatbázisunk több mint 37 ezer helyet tartalmaz Európa 36 országában, illetve Oroszországban. A hangutasítások figyelmeztetik a sofőrt a veszélyre, illetve a megengedett sebesség túllépésére. Az adatbázis teljes mértékben pontos, a frissítéseket ingyenesen rendelkezésre bocsájtjuk. Évente kétszer tölthető le a frissítés oldalunkról, vagy ha a termék regisztációjánál kérte az értesítést, akkor emailben elküldjük Önnek. Az alapértelmezett hang lecserélhető Garami Gábor ismert rádiós műsorvezető hangjára.

   

  Sebességmérő funkció

  Mint az összes prémium fedélzeti kamerában, úgy a TrueCam A5 Pro WiFi-ben is van sebességmérő funkció. Segítségével követhető az aktuális sebesség és irány (iránytű formájában) a kijelzőn. A kijelzőn megjelenik a megengedett sebesség, mutatja a megtett távolságot és jelezz gyorshajtás esetén. A sebességmérő funkció képernyővédőnek is választható, hogy a kijelző ne legyen zavaró.

   

  Gyors felhelyezés

  A kamera gyors és egyszerű telepítése, illetve annak utazás előtti beállítása nagyon fontos a mindennapi használat során. A TrueCam A5 Pro WiFi kamera felhelyezése csak néhány másodpercet vesz igénybe, hiszen a tartót és a töltőkábelt tartósan elhelyezheti az autóban. A kamerát ezután elég csak bepattintani a tartóba és már indulhat is.

   

  Végtelenített felvétel és a Time lapse funkció

  A végtelenített felvétel az autós kamera olyan funkciója, melynek köszönhetően folyamatosan, ciklikusan videózhat. Amint betelik a memória, a kamera elkezdi automatikusan felülírni a legrégebbi felvételeket úgy, hogy azokat újakkal helyettesíti. Nem kell megszakítani az aktuális videót és kézzel törölni a régebbi felvételeket, minden automatizálva van. Amennyiben szeretne megóvni néhány fontos videót, vagy fényképet egy felvételből – egyszerűen zárolhatja őket és így azok nem törlődhetnek ki. A videó zárolható akár már a felvétel készítése közben is. A timelapse funkció lehetővé teszi egy videó gyorsított felvételét. A kamera minden másodpercben létrehoz egy felvételt, aminek köszönhetően egy perc alatt le tud Játszani akár egy félórás felvételt is. Így könnyen megtudhatja, hogy mi történt a gépjárműve körül az érkezése előtt, vagy a megtett út során.

   

  G-szenzor és a videó zárolása

  A G-Szenzor háromdimenziós térben rögzíti az autó mozgását. A rögzített adatokat bármikor megjelenítheti egy szoftveralkalmazás segítségével, így utólag elemezheti a megtett utat. Az autós kamera továbbá ennek a szenzornak köszönhetően felismeri, ha baleset történt és azonnal zárolja az aktuális felvételt, hogy az a végtelenített felvétel mód miatt ne íródhasson felül. A grafikonon látható hogy pontosan honnan érkezett az ütközés. Annak érdekében, hogy a végtelenített felvétel ne tudjon kitörölni fontos felvételeket, zárolhatja azokat. A speciális lakat jelzésű gombbal zárolható a felvétel. A zárolt felvételek archiválódnak és védetté válnak. Amennyiben később ügy dönt, hogy mégis eltávolítaná őket, elég feloldani a felvételeket és máris törölheti azokat kézzel, a megszokott módon.

   

  LCD kijelző magyar menüvel

  Fontos tartozéka a TrueCam A5 Pro WiFi kamerának az LCD kijelző. Nem számít, hogy videót készít, vagy csak régebbi felvételeket nézeget, esetleg a sebbességmérő funkciót használja, a kijelző kiváló megjelenítést nyújt Önnek. A kamera menüje teljesen magyar és egyszerű felépítéssel rendelkezik. Nézze meg magának!

   

  24 órás parkolási üzemmód

  Nem kell többet aggódnia a leparkolt autója miatt, a TrueCam A5 Pro WiFi autóskamera 24 órás felügyeletet biztosít a beépített akkumulátorának köszönhetően. Amikor az eszköz mozgást érzékel a G szenzor segítségével, a felvétel elindul. Ha valaki hozzákoccan a gépjárműhöz, lesz bizonyítéka, akár még az elkövető rendszámtáblájáról is.

   

  Cserélhető polarizációs és UV szűrők

  A TrueCam A5s autós kamera esetében lehetősége nyílik polarizációs CPL vagy UV szűrő használatára, amit csak egyszerűen rögzít az objektívre. A polarizációs CPL szűrő kiiktatja a visszatükröződést, így az Ön felvételei mentesülnek a nem kívánatos fényhatásoktól, főként az elülső szélvédő visszatükröződésétől. Az UV szűrő teltebbé és élénkebbé teszi a színeket, sötétíti az égboltot és megszünteti a távoli horizont homályosságát. A cserélhető szűrők nem részei az alapcsomagnak.

   

  Éjszakai üzemmód

  Hogy teljesen biztos lehessen abban, hogy a fekete doboz minőségi képet készít bármilyen fényviszonyok között, a TrueCam A5s kamera a legkiválóbb optikával rendelkezik és úgy van beállítva, hogy éjszaka is a lehető legjobb felvételeket készítse. Videózni illetve fényképet készíteni éjjel, vagy gyenge fényviszonyok között, a kamera számára nem jelent semmilyen problémát.

   
   

  Főbb tulajdonságok:

  • Magas minőségű Full-HD felvétel, mely tűéles és független a fény és időjárás viszonyoktól
  • Egy gombos WiFi aktiválási lehetőség és kamera beállítás az ingyenesen letölthető mobilaplikáción keresztül
  • Európai sebességmérő kamera adatbázis ingyenes frissitéssekkel
  • A sebesség mutató, mint kijelzővédő jelenik meg, ami mutatja a távolságot és sebességet, valamint a sebességmérő kamera közeledtét.
  • Végtelenített felvétel opció
  • Mozgás érzékelő, mely aktiíválja a felvételt, ha valaki az autó közelében járkál.
  • 24 órás parkoló üzemmód, mely a G szenzor segítségével aktíválja a felvételt, ha az autót ütés éri.
  • 180°-ban elforgatható a kamera, szinte bárhogy felhelyezhető
  • Felvétel közben fénykép is készíthető
  • A sebesség és pozíció megjeleníthető a felvételen
  • Együttműködés a térkép gyártókkal

  A csomag tartalma:

  • TrueCam A5 Pro WiFi Full HD autóskamera
  • GPS module with speed camera database – GPS modul, sebességmérő kamera adatbázissal
  • DVR mount - kameratartó
  • 3M adhesive mount – 3M ragasztós tartó
  • Suction cup mount – tapadókorongos tartó
  • 3M sticker (without plastic holder) – 3M kétoldalas ragasztó (műanyag tartó nélkül)
  • 5x 3M cable holder – 3M kábel tartó
  • Car charger - Autóstöltő
  • USB cable – USB kábel
  • Protective pouch – Védő táska
  • User-manual – Használati utasítás
  • Quick installation guide – Gyors üzembehelyezési tájékoztató

  Paraméterek és specifikáció:

  Képszenzor:

  • CMOS szenzor

  Videó:

  • Felbontás 1920×1080 (Full HD), 30 fps
  • Fénykép felbontás 12 Mpix

  Látószög 1080p-ben:

  • 130° (kép vesztés nélkül)

  Formátum és tömörítés:

  • MOV, H.264

  Hang:

  • Beépített mikrofon, egy gombbal vagy a menüből kikapcsolható

  LCD képernyő:

  • Képátló 2,7”, képarány 16:9, egy gombbal vagy a menüből kikapcsolható

  Akkumulátor:

  • 410 mAh, beépített

  Kapcsolat:

  • WiFi
  • USB 2.0
  • HDMI
  • Micro SD kártyafoglalat(max. 32 GB)

  Méretek:

  • 103 x 51 x 40 mm

Forgalmazott márkák