Termék kereső

Szűkítés gyártó szerint
Szűkítés ár szerint
Szín
Alapállapot

MÁRKÁINK

LAMAX C3 Drive

LAMAX C3 Drive autóskamera
Gyártó: Lamax
Ár:
Ár: 13 900 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül: 10 945 Ft
Áfa összege: 2 955 Ft
Leírás

A Cseh Lamax márka legolcsóbb autós kamerája megjelent! 

Kitünő ár és minőség, a megszokott háttértámogatással - Magyar nyelvű menürendszer, garancia 2 év, Magyar szervíz - . 

Bár az autók egyre "intelligensebbek" és biztonságosabbak, de a szabálysértésekért kiszabható büntetések és a rendőrség eljárások száma folyamatosan növekszik és a balesetek száma sem csökken. 

Egyre több baleset, ahol a tettes ismeretlen vagy a szabálysértési helyzet kérdéses .

Minden autós elkerülne egy balesetet, de a balesetek száma évről évre nő, ezek között azoké is, ahol az okozó nem megállapítható.

 Szeretne bizonyítékot a biztosítónak, arra, hogy nem ön volt a hibás? 

 A LAmax DRIVE C3 segít megoldani ezt a helyzetet. Nagy felbontású felvétel, természetesen a G-szenzor érzékelő funkció vagy egy parkoló mód és a mozgásérzékelés segít önnek ebben .

Jó lencsenyílás és megvilágítás segítségével LED teszi lehetővé a jó éjszakai felvétel készítését. És az utolsó a legjobb. A Lamax DRIVE C3 rendkívül kedvező áron kapható! 

A LAMAX DRIVE C3 kamera rögzíti Önnek nagy felbontásban, akár éjszaka is, vagy Time-lapse fotókkal, valamint parkoló módban.

 Egyszerű használni a praktikus rögzítésnek, telepítésnek köszönhetően. Hasznos funkciók a G-szenzor és a mozgás érzékelés.

 Többé nem fogja felkészületlenül érni egy baleset. Felvétel Full HD felbontásban : A LAMAX DRIVE C3 autós kamera mindent rögzít, ami az úton történik, méghozzá Full HD 1080p felbontásban 30 kép per másodperc mellett. 

A minőségi felvétel tökéletes bizonyíték lehet baleset esetén. Az éles kép olyan részletes,hogy könnyen felismerhető a másik résztvevő arca, vagy a másik rendszám. 24 órás parkoló mód egy töltéssel A LAMAX DRIVE C3 kamera a leparkolt autóban, töltés nélkül, 24 órán keresztül bírja. Parkoló módban az autó folyamatos felügyelet alatt áll. Ha az Ön előtt parkoló másik autó hozzáér vagy kárt okoz autójában a kamera automatikusan elindítja a felvételt. Így fontos bizonyítékot nyerhet a biztosító vagy rendőrség számára. Egyszerű és praktikus felhelyezés Napi használat mellett fontos, hogy a kamera könnyen kéznél legyen. 

A LAMAX DRIVE C3 pillanatok alatt beüzemelhető, azaz a tartóba és áram alá helyezhető. 

Time-Laps fotózás: Time-lapse fotózással felgyorsítva játszhatja le a képeket. A kamera egy képet készít másodpercenként, így fél óra történés belefér egy percbe. A funkciónak köszönhetően a memória kártya kapacitása 30 szorosára növelhető. A praktikum mellett egy Time-lapse videó kifejezetten vicces is, amit érdemes megnézni .

Többnyelvű menü A kamera beépített 2,4"-os nagy felbontású kijelzővel rendelkezik. Az egyszerűen kezelhető menü, több nyelven is elérhető 

 

 

Funkciók: 

- Interpolált full HD videó 1920 x 1080 felbontásban
- G-szenzor
- Loop felvétel
- Parkoló üzemmód
- Mozgásérzékelő
- Több nyelven elérhető menü
- LED világítás
- Videó rögzítése egy gombnyomásra

Kamera paraméterei: 

Kijelző: 2.4" HD LCD
Látószög: 140°
Videó felbontás: 1920x1080 – interpolált, 1440x1080, 1280x720 (30 fps)
Videó formátum: avi
Képfelbontás: 12 MP-ig
Képformátum: jpg
Memória típusa: micro SDHC (32 GB-ig)
Csatlakozók: USB, HDMI, TV kimenet
Frekvencia: 50/60 Hz
TV kimenet: NTSC/PAL
Operációs rendszer: MS Windows

Csomag tartalma: 

- LAMAX DRIVE C3 autós kamera
- Tápkábel
- USB kábel
- Kamerarögzítő tapadókorong
- 3M kameraállvány
- Gyors útmutató

Forgalmazott márkák