Termék kereső

Szűkítés gyártó szerint
Szűkítés ár szerint
Szín
Alapállapot

MÁRKÁINK

LAMAX Beat Pax Bluetooth fülhallgató

Pax X-1
Ultrakönnyű, vezeték nélküli fülhallgató, ami tökéletesen illeszkedik. A Bluetooth 4.1 kapcsolatnak köszönhetően a hangzás kristálytiszta, az akkumulátor pedig akár 5 órán keresztül is bírja szusszal. A mikrofon található vezérlőgombokkal nemcsak a hangerő állítás és a zeneszámok közti váltás vezérelhető, de a bejövő hívások is fogadhatók egyetlen érintéssel.
Gyártó: Lamax
Ár:
Ár: 10 990 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül: 8 654 Ft
Áfa összege: 2 336 Ft
Leírás

A zenehallgatás jövője

Minden jel arra utal, hogy a jövő a vezeték nélküli eszközöké a zenehallgatás terén is. A Pax X-1 fülhallgató elhozza a jövőt. A gyors, stabil és kiváló kapcsolatról, a Bluetooth 4.1 technológia, a krisztálytiszta magas hangokért, mély basszusokért, és hosszú (akár 5 órán át tartó) akkumulátor kapacitásról pedig a CSR chipset gondokodik. Mindemellett, a fülhallgató legnagyobb erénye, a vezeték nélküli techonlógia.

Kényelmes, és problémamentes útitárs

A Pax X-1 a legjobb útitárs. A mikrofonon található vezérlőgombok nem csak a hangerőszabályzást és dalok léptetését teszik lehetővé, de a bejövő hívások is fogadhatja a kihangosító funkciónak köszönhetően. A mikrofon és a vezérlőgombok elhelyezése garantálja, hogy kapcsolódás könnyen létrejöjjön és tiszta legyen. A Pax X-1 tökéletes társa lesz egész nap.

Teljesítménynövelő kiegészítő

A zene motivál minket, hogy jobban teljesítsünk, és ez nem csak a sportokra igaz. Ha Ön sem tudna létezni kristálytiszta zenei élmény nélkül, akkor a tiszta és erőteljes hangzású Pax X-1 fülhallgató amit keres. A többfunkciós csatlakozás lehetővé teszi, hogy míg tabletjén zenét hallgat, lebonyolít egy telefonhívást a telefonján.

 

Funkciók:
- Bluetooth 4.1 technológia - CSR chipset
- Közvetlen zene vezérlőgombok
- Kihangosítás funkció
- Erős, és tiszta hangzás
- Kisméretű, és könnyű, így kényelmes viselet
- Multipoint bluetooth kapcsolat
- iOS eszközökön akkumulátor figyelés

Vezeték nélküli technológia

Bluetooth v4.1

Támogatott profilok

HFP v1.6, A2DP v1.2, AVRCP v1.4

Multipoint párosítás

2 x HFP, 2 x A2DP

Maximális csatlakozási távolság

Akár 10 m

Akkumulátor

3.7V Lithium-polymer 70 mAh

Lejátszási idő

Akár 5 óra

Készenléti idő

Akár 120 óra

Forgalmazott márkák