Termék kereső

Szűkítés gyártó szerint
Szűkítés ár szerint
Szín
Alapállapot

MÁRKÁINK

LAMAX Drive C4 Autóskamera

Mindegy, hogy több ezer kilométert vezet évente, vagy csak hétvégente elgurul a bevásárlóközpontba, mert a DRIVE C4 menetrögzítő kamera minden kihívásra készen áll. Napjainkban minden 3. percben történik egy karambol. Lényegtelen, hogy mennyire vezet jól, sajnos nincs arra garancia, hogy Ön nem lehet részese balesetnek. Ilyen esetekben nagyon hasznos, ha van egy menetrögzítő kamera az autóban, hiszen a rendőrség, és a biztosítók felé a felvétel legjobb tárgyi bizonyíték. Lényegtelen, hogy mennyire vezet jól, sajnos nincs arra garancia, hogy Ön nem lehet részese balesetnek. Ilyen esetekben nagyon hasznos, ha van egy menetrögzítő kamera az autóban, hiszen a rendőrség, és a biztosítók felé a felvétel legjobb tárgyi bizonyíték.
Gyártó: Lamax
Ár:
Ár: 20 989 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül: 16 527 Ft
Áfa összege: 4 462 Ft
Leírás

Főbb jellemzők

- Natív full HD
- Látószög 140°
- Kijelző 2.4"
- GPS (opcionális)
- Mozgás érzékelés
- LED kamera fény

Tökéletes minőség minden időben

Baleset esetén nagyon fontos, hogy a bizonyító erejű felvétel minősége tökéletesen alkalmas legyen az apró részletek kiszűrésére is. A LAMAX DRIVE C4 valós full HD minőségben rögzíti és tárolja a felvételeket, még gyenge fényviszonyok között is, például éjszaka, esőben.

Könnyű telepítés, és egyszerű használat

A jó menetrögzítő minden pillanatban akcióra kész kell legyen. Ha túl körülményes a használata, akkor a mindennapi rutinná válás helyett, csak egy újabb nyűg lesz a használata. A DRIVE C4 menetrögzítő kamerát csak pattintsa be a tartójába, és csatlakoztassa a szivargyújtóhoz. A kamera kezelése, a nagyméretű gomboknak köszönhetően egyszerű és intuitív.

Opcionális GPS modul, külön tartóban

Ha Ön többre vágyik egyszerű menetrögzítő kameránál, akkor bővítheti az eszköz funkcióit a kiegészítő GPS modullal. A GPS modul 3.600 Ft. áron érhető el. A külön applikációnak köszönhetően google maps-en visszanézheti az útvonalat, a gyorsulás érzékelő pedig gondoskodik arról, hogy fizikai behatáskor azonnal elinduljon a felvétel.

Többnyelvű menü

A kamera 2.4"-os kijelzője egyetlen gombnyomással kikapcsolható, így éjszaka nem vonja el a figyelmet a kijelző fénye. A kamera külső beavatkozás nélkül képes rögzíteni a teljes utazást. A menü több nyelven is elérhető, többek közt teljesen magyar nyelven is.

Videó minőség beállítások

A videó minőség beállításnak köszönhetően megadható a felvételek tömörítési arány. Jobb tömörítéssel kisebb file-ok jönnek létre, így lényegesen több felvétel fér el egy ugyanakkora memóriakártyán. Nagyobb tömörítési aránnyal, akár 8 órányi rögzített anyagot is tárolhat.

Loop rögzítés

Vezetés közben a kamera képes szakaszokra bontani a felvételt. Az egyes szakaszok hossza beállítható a menüben. Ha a memóriakártya megtelt, a kamera automatikusan törölni fogja a legrégebbi felvételt.

Gyorsulás érzékelő

A kamera legfontosabb funkciója a gyorsulás érzékelő. Ha vezetés közben a kamera hirtelen fizikai behatást érzékel, automatikusan zárolja az aktuális felvételt, hogy megelőzze a tárgyi bizonyíték véletlen törlését.

Mozgásérzékelés

A mozgásérzékelő funkció parkoláskor a leghasznosabb. Ha a kamera mozgást érzékel, akkor automatikusan megkezdi a rögzítést, és zárolja a felvételt, így baleset vagy káresemény esetén hiteles bizonyítéka lesz a rendőrség, vagy a biztosító felé.

Egy érintéses vezérlés

A kamera legfontosabb funkciói külön dedikált gombról érhetők el. Egyetlen gombnyomással ki- és bekapcsolhatja a kijelzőt, vagy a LED lámpát, de szintén egyetlen gombnyomással zárolhatja az aktuális felvételt, vagy aktiválhatja a mozgásérzékelés funkciót.

LED lámpa

A LED lámpának köszönhetően akár gyenge fényviszonyok között is tökéletesen értékelhető képet rögzíthet, így sem a szürkület, sem az éjszaka nem fogja befolyásolni a kamera képességeit, ezáltal a felvétel minőségét.

 • LAMAX DRIVE C4 menetrögzítő kamera műszaki jellemzők

  Kijelző

  2,4“ HD LCD

  Látószög

  140°

  Videó felbontása

  1920x1080 30 fps, 1280x720 30 fps

  Videó formátuma

  avi

  Fénykép felbontása

  Maximum 12 Mpx

  Fénykép formátuma

  jpg

  Memória bővíthetőség

  micro SDHC maximum 32 GB

  Csatlakozás

  USB

  Frekvencia

  50/60 Hz

  TV kimenet

  NTSC/PAL

  Kompatibilis operációs rendszer

  MS Windows, MacOS

  A csomag tartalma:

  • LAMAX DRIVE C4
  • Tápkábel
  • USB kábel
  • Tartókonzol
  • Felhasználói kézikönyv

Forgalmazott márkák