Termék kereső

Szűkítés gyártó szerint
Szűkítés ár szerint
Szín
Alapállapot

MÁRKÁINK

LAMAX BFit

A csuklópánt, ami mozgásra ösztönöz.
A rendszeres testmozgás egészségessé tesz és javítja a fizikai állapotot. A mozgás nyomonkövetése segít abban, hogy mindig motivált maradj. A Bfit fitness karpánt figyeli a napi tevékenységeidet, és rögzíti mozgásaidat.
Gyártó: Lamax
Ár:
Ár: 14 900 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül: 11 732 Ft
Áfa összege: 3 168 Ft
Leírás

 

 

Víz alatt sem kell izgulnod
A Bfit több mint egy átlagos lépésszámláló, mivel számolja az elégetett kalóriákat és a megtett távolságot. A vízállóság teszi igazán sokoldalúvá ezt az eszközt, mivel így sosem kell levenned, így még az alvás minőségét is értékeli.

Okosóra dizájn
A Bfit számos okos funkcióval rendelkezik, mint például az üzenetek, hívások megjelenítése, valamint a telefon helyzetének meghatározása. Párosítsd az okostelefonod Bluetooth segítségével, hogy használhasd ezeket a funkciókat, valamint szinkronizálni tudd a a napközben gyüjtött fitness tevékenységeket.
Az eszköz hasonlít egy okosórához, amit az érintőkijelző jelez nekünk, melyet a csuklónk mozdításával aktiválhatunk. A fekete karpánttal az fitnessóra akár elegáns rendezvényeken is viselhető, a divatos színes karkötő pedig ideális akár a hétköznapokra.

Megbízható fitnesspánt
Az eszköz lépéseket, elégetett kalóriákat és a megtett távot is számolja. Ezeket az adatokat a telefonos applikáció segítségével lehet feldolgozni és értékelni.

Vízálló az IP67-es szabványnak megfelelően
A fitness óra ellenáll a víznek és az idegen anyagoknak az IP67-es szabvány szerint. Ez azt jelenti, hogy a készülék 1 méterig 30 percig vízálló, valamint ellenáll az idegen anyagoknak, mint például a por.


Aktiváld a kijelzőt egy kézmozdulattal
Nincs szabad kezed? Telefont, vagy táskát tartasz a másik kezedben? A Bfit kijelzőjét egy egyszerű csuklómozdulattal is aktiválhatod.

Érintőképernyő
Modern OLED 0.91”-os érintőképernyő nagyobb mint az átlag ebben a kategóriában.

Mindig pontos idő
A pontos időt és a dátumot automatikusan szinkronizálja a telefonoddal.

Kétféle csuklópánt a csomagban
Az elegáns fekete csuklópántot bármilyen alkalomhoz viselheted, míg a szines feldobja a hétköznapjaid.

Éjszakai mód és csendes ébresztés
A BFit segítségével rögzíthetjük az alvást és értékelhetjük annak minőségét. A rezgő riasztás úgy ébreszt fel, hogy senki mást nem zavarsz ezzel körülötted.

Bejövő hívások és üzenetek megjelenítése
Ha párosítva van az okostelefonoddal, az eszköz rezgéssel jelzi a bejövő hívást, SMS-t, valamint online üzeneteket is mint Facebook Messenger, Skype, Whatsupp, Twitter.

Telefon helyzete és fenyképezés távirányítás
A BFit képes a telefont megcsörgetni ha nem találod, valamint az okostelefon fényképezőjének elsütésére is szolgál.

Inaktivitás jelző
Az alkalmazásban be tudsz állítani egy időtartományt, amelyben szeretnéd, hogy a Bfit mozgásra ösztönözzön. Ha túl sokáig vagy inaktív ebben az időintervallumban, akkor rezegni fog.

Magas üzemidő, könnyű töltés USB-n keresztül
A csuklópánt akkumulátora akár 7 napig is bírja egy töltéssel, ezután gyorsan feltölthető számítógépről, laptopról, vagy USB töltőről.

Technikai adatok:

Bluetooth: v 4.0

Kijelző: 0.91" OLED

Kijelző súlya: 9 g
Készülék súlya: 26 g
Méret: 46 mm x 18.7 mm x 7.9 mm
Töltés: USB 5 V / 0.5 A
Akkumulátor: 3.7V 75mAh Li-Ion
Vízállóság: IP67-es szabványnak megfelelően, 1 méterig, 30 percig vízálló

Forgalmazott márkák