Termék kereső

Szűkítés gyártó szerint
Szűkítés ár szerint
Szín
Alapállapot

MÁRKÁINK

BML GameGod Phalanx

A Cseh LAMAX Electronics-hoz tartozó BML termék, a megszokott LAMAX minőséggel.

BML GameGod Phalanx
Élje át az igazi gamer élményt, amit csak a BML GameGod Phalanx tiszta, külső zajoktól mentes hangzása nyújthat. A fekete gumis bevonatnak köszönhetően a fejhallgató a legdurvább teszteken is kiválóan teljesít.
Ár:
Ár: 7 990 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül: 6 291 Ft
Áfa összege: 1 699 Ft
Leírás

Minden apró részlet

A 20 – 22 000 Hz érzékenységű, 40mm-es hangszórók tökéletes és részletes hangzást biztosítanak. A tökéletes hangzásnak köszönhetően, még sosem volt ilyen egyszerű tájékozódni a harctéren.

Komfort és játék

A BML GameGod Phalanx fejhallgató mindenkinek kényelmes viselet, mivel a fejhallgató minden irányban állítható, forgatható. a 2 méter hosszú, szövettel megerősített, törésbiztos kábel 2db 3.5 mm-es Jack csatlakozóval, és távirányítóval rendelkezik. 

 

Megbízható és sokoldalú mikrofon

A minden irányban állítható mikrofon, minden pillanatban tökéletes hangminőséget rögzít, ezzel egy új szintre emeli a multiplayer játékélményt. A mikrofon paraméterei nem csak játék közben jönnek jól, de a tökéletes hangzás Skype beszélgetéskor is jól jön.

 

Ikonok:

Tiszta hangzás

Precíz hangok

Lehet szó akár egy versenypályáról, vagy harctérről. A GameGod Phalanx fejhallgató tökéletesen visszaadja a játékos mögött cikázó autók, vagy puskagolyók hangját. Tapasztalja meg a tökéletes még, közép és magas hangokat.

Modern megjelenés

Időtálló design

Az eredeti fekete gumiborítás nem fog soha csalódást okozni. A fejhallgató mindig készen áll a megmérettetésre.

Forgalmazott márkák